Сигурно е цена трепач, но не мога да дам 100 лева и да не съм сигурен, че ще стане. Иначе мерси на pr_00f за обобщената информация от темата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересувам се от...
Collapse
X
-
Ами в темата, която дадох пък дизеловите имаха проблем май. Ама ме домързя да я прочета изцяло. http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...e-control.htmlАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Ами дори и да дадеш 100 лева и не стане - сигурен съм че ще я продадеш моментално на същата цена.
И ако я вземате - искайте и пластмасовите кори около волана, иначе ще трябва да режете вашите.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
По въпроса за темпомата и аз съм разсъждавал и ми се струва, че пропускате един съществен проблем. Лоста за мигачите/круз контрола върви заедно с този за чистачките. Двата са захванати за общо тяло, което се нанизва на кормилната колона. А за да се стигне до там трябва да се свали волана и ейрбега(без да се отвори). До колкото съм чувал има и някаква спирала за еърбега отзад, която трябва да се навие толкова пъти колкото е била преди свалянето на волана. Всичко това ме притеснява. Някой правил ли го е да каже дали е сложно, изисква ли специални инструменти и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеспоред мен кабелите ги има и само слагаш ръчката от тая алфа,намираш празно място при бушоните като предположип кой е за темпомата ръчкаш бушона и си готож
Не на всички са изтеглени кабелите - на моята 166-ца я нямаше буксата за темпомата, на 156-цата ми също я няма тая букса, хем е Дистинктив.
Така че не бързайте да купувате ръчката - може да не ви са изтеглени кабелите.
Ето такава (трябва да) е буксата при 156 - свободно висяща, като махнете корите
Ако нямате такава бяла букса под волана, забравяте за темпоматLast edited by pinko; d.m.y г., 22:12.
Comment
-
Същата букса съм пуснал на схемата. Корите на волана се махат и слагат за 5 минути
Благодарско на Бо.
Btw - На 156 изобщо предлага ли се като екстра темпомата ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТака че не бързайте да купувате ръчката - може да не ви са изтеглени кабелите.
Ето такава (трябва да) е буксата при 156 - свободно висяща, като махнете корите!
Ако нямате такава бяла букса под волана, забравяте за темпомат? Малко повечко информация ако може да ми се даде че съм доста бос по темата , но съм голям мераклия
!!!!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолега а как да разбера дали ги имам тези кабели сам мога ли или трябва сервиз? Малко повечко информация ако може да ми се даде че съм доста бос по темата , но съм голям мераклия
!!!!
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от NVG Покажи съобщениеПо въпроса за темпомата и аз съм разсъждавал и ми се струва, че пропускате един съществен проблем. Лоста за мигачите/круз контрола върви заедно с този за чистачките. Двата са захванати за общо тяло, което се нанизва на кормилната колона. А за да се стигне до там трябва да се свали волана и ейрбега(без да се отвори). До колкото съм чувал има и някаква спирала за еърбега отзад, която трябва да се навие толкова пъти колкото е била преди свалянето на волана. Всичко това ме притеснява. Някой правил ли го е да каже дали е сложно, изисква ли специални инструменти и т.н.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Е ти си ударил бингото с тази цена.
Проблема е че не се намират лесно и моргаджиите дерат якоAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеАми то и двамата колеги са написали - махаш корите и виждаш дали има или нямаПървоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщениеабе човек колкото и да си бос просто махни корите има ли ги кабелите с буксата мерака ти ще се осъществиТака сега ето какво има под корите ! Бяла букса има но не е свободна
! Кажете сега имам или нямам шанс за темпомат !!!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеТака сега ето какво има под корите ! Бяла букса има но не е свободна
! Кажете сега имам или нямам шанс за темпомат !!!
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
Comment